top of page
sitting-dinner-culinair.jpg

21 dinner

Je ouders beginnen vast al te stressen bij het idee dat ze moeten gaan koken voor jou en al je vrienden. Don’t worry, culinair heeft voor jou (en je ouders) de oplossing waarbij je ouders lekker achterover kunnen gaan zitten en ons het werk laten doen.

thema diner

Wij komen naar je huis om te bespreken welk thema je aan het diner wilt geven. Ga je of heb je bijvoorbeeld een reis door Azië gemaakt, kunnen we het hele diner dat thema geven met authentieke Aziatische gerechten. Aan de hand van je wensen en het gesprek, kunnen wij jullie een culinair voorstel doen.

walking dinner of sitting dinner

Wij doen alleen wat jij wilt! Wil je voor je 21 diner alleen onze gerechten hebben zodat je ouders dit kunnen serveren en zorgen dat de glazen niet leeg raken? Of wil je dat wij ook een wijn inschenken passend bij het menu zodat jouw ouders lekker kunnen relaxen?

Ook kunnen wij zorgen voor de aankleding van de ruimte die aansluit bij het thema. Denk aan goud bestek, gouden stoelen, tenten, tafels en zelfs het ontwerp en de bedrukking van de menukaart. Interesse gekregen?

 

Vraag een offerte aan door ons contactformulier in te vullen en wij komen snel bij je terug!

vraag een offerte aan

bottom of page