top of page
bedrijfsfestival-organiseren.jpg

bedrijfsfestival organiseren

Muziek, good vibes & entertainment streetfood. Dit zomerse pareltje is op elke buitenlocatie te realiseren en bieden we volledig op maat aan naar de wensen van jullie bedrijf.

Organiseer een uniek festivalfeest wat past bij jullie merk. Schakel ons in en wij creëren een festivalvibe bij jullie op het terrein waarbij jullie festivalfantasieën tot leven komen. We kunnen jullie eigen festival zo gek maken als jullie zelf willen en wat past binnen het budget. Gaan jullie voor een intiem festival sfeertje dat eindigt met alle collega's rond een kampvuur met een marshmellow aan een stok? Of pakken we groot uit met een DJ op de mainstage, special effects zoals een bellenblaasmachine, een waarzegster of een suikerspinmachine, photobooth en een ballenbak zoals je die kent van de IKEA? 

Dit kunnen we allemaal combineren met toffe teambuilding activiteiten zoals archery tag of het maken van een mega lange grafittiwall voor op de muur op jullie kantoor.

Jullie creatieve ideeën omgezet in een onvergetelijk bedrijfsfeest.

laat alle wilde festival fantasieën tot leven komen

Bij binnenkomst worden alle QR-codes gescand. Vanavond is iedereen VIP en daar hoort natuurlijk een VIP-bandje bij. Als je je locker hebt bemachtigd en met een stapel munten op zak, kan het feest beginnen. Je bent binnen. Het eerste drankje is een zomerse cocktail en daarmee plof jij samen met jouw collega's neer op een zitzak in de zon of neem je een plons in een van de zwembadjes.

vraag een offerte aan

of download ons foodbook en scrol door tot pagina 16 om een idee te krijgen hoe we jullie bedrijfsfestival vorm kunnen gaan geven

bottom of page