top of page
IM9A2686 (1).jpg

walking dinner op locatie

Het leuke aan een walking dinner is dat je meer gesprekspartners hebt dan degenen tegenover en naast je. Het is al snel mogelijk in een kleinere ruimte omdat er in plaats van normale tafels en stoelen er gebruik wordt gemaakt van statafels. Een walking dinner is ook een leuk idee voor in de zomer in de achtertuin. Een leuk alternatief als je twijfelt tussen een borrel of diner.

Een walking dinner bestaat uit 5 tot 10 wat kleinere gerechten die gemakkelijk te eten zijn met alleen een vork of lepel. Een walking dinner is niet alleen voor 'the rich and the famous'. Zijn oesters of coquilles dus niet jullie ding? Ga dan voor ons walking dinner in foodtruck style. 

Een walking dinner kan al vanaf € 37,50 per persoon voor grote groepen tot 250 personen en voor € 47,50 voor groepen vanaf 30 personen. De prijs voor een walking dinner is sterk afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal gangen waarvoor jullie kiezen. We raden jullie aan om jullie idee voor jullie walking dinner met ons te delen en passend daarbij maken wij een culinair voorstel. 

walking dinner BBQ style

Kies voor een walking dinner met onze vrienden van zwart vuur en laat je verrassen met de rokerige smaken van de barbecue. Denk aan gerookte oesters, een gestoomde bao bun met pulled pork of een heel speenvarken aan het spit die wij live klaarmaken.

vraag een offerte aan

of download ons foodbook voor meer inspiratie en een voorbeeldmenu.

bottom of page